Södra Stockholms måleri startades under hösten 2018 och utför allt inom måleri av hög kvalité där arbetet utförs på bästa sätt efter egen tidigare erfarenhet och kunders önskemål. Vi vill alltid uppnå bästa resultat oavsett vad det är för objekt det handlar om – allt från villa, radhus, sommarstuga, butik, lokal, kontor, lägenhet och fastigheter där vi utlovar en professionell service från första kontakt och även en relation som från början ska ge känslan av förtroende och bekantskap.

Vi på Södra Stockholms måleri har flera års erfarenhet av renovering av gammal och sliten standard till nyproduktioner samt in- och utvändig målning. Vi har arbetat för både privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare där det, utöver klassisk renovering av väggar och tak, varit fönstermålning, fasadmålning, plåt, tak och trapphus.

Vi samarbetar med olika elföretag och byggföretag, samt andra måleriföretag vid större projekt, allt för att kunden ska få det så enkelt och bra som möjligt vid en investering som en renovering är då vi fungerar som en totalentreprenad.

Södra Stockholms måleri utgår dagligen från Haninge i södra Stockholm men utför arbeten i såväl centrala Stockholm, Norrort, Västerort, skärgården och Mälardalen.

Oavsett om det gäller målning och tapetsering invändigt eller fasad- eller fönstermålning utvändigt är ni varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Följ oss gärna på sociala medier